BRUKERVILKÅR og PERSONVERNPOLICY

Vi setter stor pris på ditt besøk og vil samtidig gjøre deg oppmerksom på at vi følger alle gjeldende forskrifter for behandling av kundeopplysninger, slik at du skal kunne føle deg trygg når du besøker/handler hos oss. Din personlige informasjon er beskyttet av «Lov om behandling av personopplysninger» og vi er forpliktet til å behandle denne informasjonen på en sikker måte. Det er fullt mulig å besøke vår nettside uten at du må gi fra deg noen opplysninger om deg selv. Denne erklæringen om vår personvernpolicy gir deg informasjon om hvilke opplysninger vi samler inn, hvordan vi behandler de opplysningene og hvilke opplysninger vi lagrer.

Hva er personvern?

Personvernet skal beskytte mot misbruk av personopplysninger. Behandling av personopplysninger er regulert i «Lov om behandling av personopplysninger». Denne loven skal verne privatlivets fred, den personlige integritet og sørge for tilstrekkelig kvalitet på personopplysninger. Les mer her.

Hvilke personopplysninger ber vi om?

For våre bedriftskunder som benytter seg av fakturabetaling, vil vi ta i mot bedriftsnavn, organisasjonsnummer, navn på kontaktperson, telefonnummer kontaktperson/bedrift, e-post til kontaktperson/bedrift, fakturaadresse med eventuelle merknader.

Ved besøk på et av våre spisesteder tar vi ikke mot personopplysninger eller lagrer kjøpet på navn, med mindre du som kunde ønsker å benytte din forhåndsgodkjente kreditt som fakturakunde.

Hvis du velger å ta kontakt via kontaktskjema på nettsiden ber vi om navn, telefonummer og epostadresse.

Hvordan brukes personopplysningene?

Opplysningene du gir oss bruker vi til å ta kontakt vedrørende din henvendelse til oss.

Skulle du være så uheldig at det var noe galt med din bestilling/opplelvelse, vil vi, dersom du tar kontakt med oss på tlf, på spisestedet eller via nett, kunne finne tilbake til din bestilling og vil kunne gi deg kompensasjon i henhold til situasjonen.

Leverer vi ut opplysningene som er registrert om deg?

Opplysninger blir ikke utlevert til tredjepart.

Innsynsrett og rett til korrigering og/eller sletting?

Det er viktig for oss at du som kunde til enhver tid har tilgang til og muligheten til å endre dine personopplysninger. For oss betyr dette at dine personopplysninger blir korrekte og fullstendige slik at vi hele tiden kan yte deg best mulig service. For deg betyr det at du til enhver tid har oversikt over hva vi har lagret.

Ønsker du å få slettet, endret eller innsyn i informasjon vi har registrert kan du gjøre dette ved å ta kontakt med oss på blender@blender.no.

Ønsker du å avslutte kundeforholdet og/eller få slettet alle personopplysningene dine fra vårt register må du kontakte oss på epost blender@blender.no med navn og telefonnummer. Ikke utlever dine personopplysninger på vår Facebook side eller andre kommersielle kanaler.

Hva registrerer vi ved besøk på nettsidene?

Vi registrerer automatisk din IP-adresse og cookies når du besøker vår nettside. Cookies eller informasjonskapsler er en fil som blir lagret på din harddisk og sier noe om når du sist besøkte oss på nett, og hvilke innstillinger du valgte.

Det er viktig å få frem at disse opplysningene ikke blir knyttet mot deg som person og har ingenting med dine personopplysninger å gjøre.

Betalingsløsninger vi støtter

Vi aksepterer Eurocard, Mastercard, Visa, American Express og BankAxept og Vipps. Vi benytter godkjente EMV-terminaler fra Verifone og Netaxept der hvor vi har støtte for online-betaling. I tillegg aksepteres norske mynter og sedler rundet opp til nærmeste enhet. Nye betalingsløsninger vil kunne legges til i takt med at våre kunders ønsker.

Har du noen spørsmål, kontakt oss på blender@blender.no

Sist oppdatert 01.08.2023