Personvernpolicy

BRUKERVILKÅR og PERSONVERNPOLICY

Vi respekterer dine krav til personvern

Vi setter stor pris på ditt besøk og vil samtidig gjøre deg oppmerksom på at vi følger alle gjeldende forskrifter for behandling av kundeopplysninger, slik at du skal kunne føle deg trygg når du besøker/handler hos oss. Din personlige informasjon er beskyttet av «Lov om behandling av personopplysninger» og vi er forpliktet til å behandle denne informasjonen på en sikker måte. Det er fullt mulig å besøke vår nettside peppes.no uten at du må gi fra deg noen opplysninger om deg selv. Det er først når du ønsker å kjøpe varer at vi trenger informasjon for å kunne levere tjenesten du ber om. Denne erklæringen om vår personvernpolicy gir deg informasjon om hvilke opplysninger vi samler inn, hvordan vi behandler de opplysningene og hvilke opplysninger vi lagrer. Erklæringen er gjeldende for besøk i alle Eatalys restauranter.

Hva er personvern?

Personvernet skal beskytte mot misbruk av personopplysninger. Behandling av personopplysninger er regulert i «Lov om behandling av personopplysninger». Denne loven skal verne privatlivets fred, den personlige integritet og sørge for tilstrekkelig kvalitet på personopplysninger. Les mer her.

Hvilke personopplysninger ber vi om?

Ved bestilling gjennom vår telefon telefon eller på eataly.no samler vi opplysninger som er nødvendige for at vi skal kunne gi deg best mulig service enten ved bordreservasjon, henting eller levering av mat. Dette inkluderer navn, telefonnummer, evt. leveringsadresse, kjøp, innhold i bestilling, pris på bestilling samt eventuelle rabatter du har krav på.

For våre bedriftskunder som benytter seg av fakturabetaling, vil vi ta imot bedriftsnavn, organisasjonsnummer, navn på kontaktperson, telefonnummer kontaktperson/bedrift, e-post til kontaktperson/bedrift, fakturaadresse med eventuelle merknader.

Ved besøk i en av våre restauranter tar vi ikke mot personopplysninger eller lagrer kjøpet på navn, med mindre du som kunde ønsker å benytte din forhåndsgodkjente kreditt som fakturakunde.

Hvordan brukes personopplysningene?

Som det kommer frem av beskrivelsen ovenfor brukes personopplysningene først og fremst for å kunne yte service i kundeforholdet. Skulle du være så uheldig at det var noe galt med din bestilling, vil vi, dersom du tar kontakt med oss på tlf, i restaurant eller via eataly.no, finne tilbake til din bestilling og vil kunne gi deg kompensasjon i henhold til situasjonen.

Personopplysninger blir også brukt til å sikre at du som kunde får riktig bestilling til riktig tid.

Vi vil også bruke opplysningene til å gi deg relevant informasjon, gode tilbud basert på tidligere kjøp dersom du er medlem av nyhetsbrevet vårt og muligheten til å gi oss feedback gjennom våre gjestemålinger. Denne kommunikasjonen vil kun gjelde for kunder som har gitt sitt samtykke til dette, og vil foregå e-post og/eller SMS. Tar du kontakt med oss på blender@blender.no har du som kunde selv muligheten til å regulere hva du ønsker å motta av kommunikasjon fra oss.


Leverer vi ut opplysningene som er registrert om deg?

Opplysningene vi samler inn blir ikke utlevert til tredjepart.

Innsynsrett og rett til korrigering og/eller sletting?

Det er viktig for oss at du som kunde til enhver tid har tilgang til og muligheten til å endre dine personopplysninger. For oss betyr dette at dine personopplysninger blir korrekte og fullstendige slik at vi hele tiden kan yte deg best mulig service. For deg betyr det at du til enhver tid har oversikt over hva vi har lagret.

Ønsker du å endre eller få innsyn i informasjon vi har registrert kan du gjøre dette ved å ta kontakt med oss på blender@blender.no

Ønsker du å avslutte kundeforholdet og/eller få slettet alle personopplysningene dine fra vårt register må du kontakte oss på epost blender@blender.no med navn og telefonnummer. Ikke utlever dine personopplysninger på vår Facebook side eller våre andre kommersielle kanaler.

Hva registrerer vi ved besøk på nettsidene?

Vi registrerer automatisk din IP-adresse og cookies når du besøker vår nettside eataly.no. Cookies eller informasjonskapsler er en fil som blir lagret på din harddisk og sier noe om når du sist besøkte peppes.no og hvilke innstillinger du valgte. Dette gjør vi for å hele tiden kunne finne ut hvilke deler av vår nettside som er mest besøkt, samt analysere brukeropplevelsen og adferd på nettsiden. På den måten hjelper du til med at vi kan forbedre oss, og gi deg som bruker en bedre opplevelse. Programmer vi bruker til dette er Google Analytics, Google Optimize, Hotjar.

Det er viktig å få frem at disse opplysningene ikke blir knyttet mot deg som person og har ingenting med dine personopplysninger å gjøre.

Benytter du våre tjenester vil vi spørre om tillatelse til å finne din lokasjon basert på maskinens/mobilen mekanismer for dette. Dette gjør vi for å kunne vite hvilken restaurant som er nærmest deg. Du behøver ikke å gi tillatelse for å kunne bruke tjenesten, men den vil forbedre opplevelsen din. Avslår du, må du finne restaurant selv.

Dersom du logger inn via Facebook, og gir oss samtykke, henter vi følgende informasjon fra Facebook-profilen din:
* Navn (fornavn og etternavn)
* Epost-adresse

Betalingsløsninger vi støtter

Vi aksepterer Eurocard, Mastercard, Visa, Diners, American Express og BankAxept og Vipps. Vi benytter godkjente EMV-terminaler fra Verifone og Netaxept der hvor vi har støtte for online-betaling.
I tillegg aksepteres norske mynter og sedler rundet opp til nærmeste enhet. Nye betalingsløsninger vil kunne legges til i takt med at våre kunders ønsker.

Har du noen spørsmål, kontakt oss på blender@blender.no

Sist oppdatert 01.02.2023